Villa Val

Ukratko o Villi Val

Villa Val

U neposrednoj blizini morske obale nalazi se Villa Val iz koje se pruža pogled na luku i šetnicu.

Na mjestu za koje kažu da ima svoj „genius loci“ na temeljima stare kuće novoizgrađena je vila okružena velikim mediteranskim vrtom što čuva privatnost gostiju. Naši dosadašnji gosti svjedoče o tom osjećaju mira i opuštenosti. Iz vrta se izlazi direktno na šetnicu uz more prema plaži.

Vaš boravak može biti kombinacija aktivnog odmora i opuštajućeg uživanja.

Plaža je udaljena 2-3 min laganog hoda. Pokraj nje je tenis igralište uz borovu šumicu. Nedaleko se nalaze: Diving centar, najam čamaca, skutera i bicikala. (postoje višekilometarske biciklističke staze)

Supermarket je u neposrednoj blizini, kao i restorani sa kvalitetnom gastro i eno ponudom.

Villa Val otok Krk


Na zlatnom otoku, grad od kamena

Na “Zlatni otok“ Krk možete doći autocestom ili avionom (aerodrom Rijeka na otoku Krku) i uroniti u čarobni svijet grada Krka.

Grad povijesti i kulture,sa karakterističnom urbanom strukturom neće vas ostaviti ravnodušnim.

Potaknuti će vašu želju za istraživanjem naročito u mirnim danima vansezonskog perioda.

Iako Krk nikada nije bio destinacija masovnog turizma, sve više ljudi dolazi uživati u njegovim ljepotama, naročito tijekom glavne sezone. Tijekom ljeta organiziraju se razni kulturni programi (koncerti, izložbe, kazalište na otvorenom, itd. ) i izleti na susjedne otoke.


Ukratko o Villi Val

Apartmani

Na raspolaganju su četiri apartmana. Zamišljena za boravak dvaju osoba ili malu obitelj sa jednim djetetom. Opremljeni su za dulji boravak gostiju sa svim mogućim potrepštinama, a svaki je uređen u skladu sa imenom koje nosi. Broj potencijalnih gostiju usklađen je sa njihovom površinom i rasporedom kako bi boravak bio što ugodniji. Vila ima energetski certifikat A.

Mediteranski vrt Villa Val otok Krk